menu close menu

Cavitatie cu UltraLipo System™

Cavitația acționează direct asupra celulelor adipoase, pe care, sub presiunea undelor cavitaționale, le distruge definitiv, urmând ca grăsimile astfel dislocate să fie fluidizate și eliminate prin drenaj limfatic.

 UltraLipo System înseamnă slăbire localizată instant și reducerea definitivă a numărului de adipocite. Tratează celulita, accelerează metabolismul celular și topește grăsimile, având rezultate de la prima ședință. 

Cavitația, numită și liposucție virtuală, reprezintă un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare și frecvență joasă, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determină dilatări și comprimări extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grăsime, determinând apariția unor viduri (bule cavitaționale). Cavitația provoacă mișcări ale lichidelor în timpul diferitelor faze (de expansiune și compresie), creează tensiuni mari la nivelul celulei, care “rup” (prin implozie) membrana adipocitului iar materialul celular (grăsime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa și drenat prin sistemul limfatic.

UltraLipo System oferă 2 terapii într-un singur aparat, cu rezultate de la prima ședință:

  • cavitație cu unde acustice de 40 Khz – pentru slăbire localizată instant și reducerea definitivă a numărului de adipocite
  • masaj cu ultrasunete de 3 Mhz – pentru tratament anticelulitic, accelerarea metabolismului celular și topirea grăsimilor