menu close menu

coafuraDe 15 ani satisfacem, cu profesionalism, inspirație și imaginație, cele mai exigente dorințe în materie de coafură. Am adus în Botoșani premiul 2 pe țară la concursul de coafură L`Oreal, deținem titlul de ”Salon expert” și ne bucurăm de numeroase alte premii și apariții în reviste de specialitate.

L’Oreal Professionnel ne ajută să obținem performanțe remarcabile în domeniul coafurii, fie că este vorba de colorare sau styling.

Și pentru că frumusețea înseamnă în primul rând sănătate, la noi găsiți cele mai eficiente tratamente pentru păr. Ne referim desigur la tratamentele Kerastase – brandul nr. 1 în lume în tratarea părului și scalpului. 

Nu am putut sta deoparte nici de fenomenul mondial Moroccanoil – brandul care a revoluționat industria de beauty prin tratamentul infuzat cu ulei de argan. Este iubit de celebrități, stiliști de podium, vedete de film și televiziune. Produsele Moroccanoil sunt utilizate în culisele celor mai renumite prezentări de modă și sunt preferate de stiliștii de top pentru coperțile revistelor de profil, editorialele de modă și galele de decernare a unor premii precum Premiile Oscar, Golden Globe, Grammy, Independent Spirit Awards și Premiile MTV.