menu close menu

Intraceuticals™

Intraceuticals™ este un sistem non-invaziv, destinat ridurilor, care înlocuiește tradiționalele tratamente invazive cu substanțe active precum botox, acid hialuronic, sau oxigen hiperbaric. Este cunoscut ca “Tratamentul Madonnei” și este folosit de majoritatea vedetelor de talie mondială.

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals™ este produs oxigen hiperbaric care introduce în straturile profunde ale pielii ingredienți activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanți (aloe vera, ceai verde). Odată introduse în derm cu ajutorul echipamentului Intraceuticals™, aceste substanțe acționează din interior către exterior și tratează probleme țintite.
Intraceuticals™ este un tratament cu oxigen hiperbaric și tratează o gamă largă de probleme ale tenului: riduri profunde, piele îmbătrânită, acnee, pete pigmentare, cearcăne, lipsă de elasticitate a pielii. Pentru fiecare tratament cu oxigen este necesar un număr de 6 ședințe iar rezultatele sunt într-adevăr spectaculoase.

1
Intraceuticals™ Rejuvenate
Hidratare, Lifting, Întărire

Tratament ideal de estompare a semnelor
vizibile de îmbătrânire. Reduce ridurile și liniile

1
Intraceuticals™ Clarity
Curățare, Redefinire, Calmare

Tratament pentru ten acneic, gras sau mixt cu pori dilatați sau congestionați. Reface textura naturală a pielii.

1
Intraceuticals™ Opulence
Strălucire, Echilibru, Catifelare

Tratament recomandat persoanelor cu pielea lipsită de strălucire și vitalitate. Ideal pentru tenul cu pete pigmentare și aspect neuniform.

1
Intraceuticals™ Atoxelene
Catifelare, Lifting, Prevenire

Tratament ideal pentru orice ten îmbătrânit prematur. Tratează liniile de expresie și redefinește conturul buzelor, umple liniile fine și ridurile profunde.

1
Intraceuticals™ Booster Antioxidant
Revitalizare, Echilibrare, Anti-stres

Tratament cu un cocktail de vitamine și ingredienți activi pentru detoxifierea pielii, eliminarea cearcănelor și obținerea unui ten radiant și întinerit.

1
Intraceuticals™ Booster Colagen
Regenerare, Reîntinerire, Volum

Tratament de reducere a semnelor de îmbătrânire prematură, cu un efect de lifting instant. Îmbunătățește volumul și textura pielii.

1
Intraceuticals™ Booster Vitamina A
Curăță, Redefinește, Catifelează

Tratament ideal pentru tenul cu pori dilatați, cu arsuri solare, riduri profunde sau aspect neuniform.

1
Intraceuticals™ Booster Vitamina C+3
Calmează, Întărește, Protejează

Intraceuticals Booster Vitamina C+3, tratament ce conține 3 forme de Vitamina C care luptă împotriva radicalilor liberi, oferă foto-protecție și strălucire tenului.