menu close menu

Împachetări

Sunt extrem de eficiente pentru detoxifiere, slăbire localizată sănătoasă, eliminarea retenției de apă și relaxare. Împachetările Bella se realizează în termocuvertă sau în tunel cu infraroșii.

Parafango de la Anesi

Combină ingredienţii activi cu efectele termice ale parafango pentru a crea un tratament simplu şi eficient pentru scăderea în centimetrii şi combaterea celulitei.

Tratamentul este conceput să acţioneze asupra principalelor cauze ale retenţiei de lichide şi asupra celulitei. Împachetarea cu parafango, împreună cu ingredienţii activi conţinuţi în fiole şi creme, distrug nodulii şi grăsimea, asigură un drenaj eficient zonei şi o restructurare a ţesuturilor afectate.

Thalassalgo cu alge marine

Tratamentul este bazat pe combinaţia brevetată de alge marine care ajută la eliminarea grăsimilor şi a celulitei. Algele marine au un efect extrem de puternic asupra stratului adipos determinând eliminarea apei reţinute în spaţiile interstiţiale.

Tratamentul Aromatic Guinot

Tratamentul cuprinde exfoliere, masaj anticelulitic și saunamask. Exfolierea curăță, hrănește și înmoaie pielea cu unt de shea și uleiuri de cocos, palmier și copra. Saunamask ajută la eliminarea toxinelor prin îmbunătățirea drenajului și stimularea lipolizei datorită efectului detoxifiant al argilei și ceaiului verde, bogat în cafeină și teofiline. Oligoelementele din argilă și extractul de alege hidratează, revigorează și dau fermitate pielii.

Aromatic Guinot este un întreg ritual de răsfăț și desfătare a tuturor simțurilor. Efectul terapeutic și relaxant este conferit de un cocktail de arome și texturi profesionale de înaltă calitate.

impachetari