menu close menu

Viora

Celulita?

Studiile de specialitate susțin că celulita afectează până la 90% dintre femei, indiferent de vârstă sau stil de viață. Cauzele apariției acesteia pot fi multiple:

 • dezechilibre hormonale
 • disfuncții circulatorii
 • un regim de viață sedentar
 • variații bruște de greutate
 • alimentație hipocalorică

Aceștia sunt doar câțiva factori ce influențează apariția acestei stări fiziologice, manifestate prin depuneri neuniforme de țesut adipos sub piele.

Îmbătrânirea?

Pe de altă parte, o altă problemă a vremurilor actuale în ceea ce privește aspectul fizic este și îmbătrânirea prematură a pielii.

Cele mai frecvente cauze sunt:

 • stresul
 • expunerea excesivă la soare
 • o alimentație necorespunzătoare, de cele mai multe ori, prea bogată în proteine

Viora – Lider de piață în domeniul Medical-Estetic

Viora este lider de piață în domeniul medical-estetic, fiind o companie prezentă în peste 65 de țări din toată lumea și implicată constant în cercetare și dezvoltarea tehnologiei proprii. Cu studii clinice atestate și tehnologii moderne, mii de pacienți se declară mulțumiți și încântați de rezultate. Procedura cu aplicatorul Viora V-Form nu necesită timp de recuperare, nu prezintă efecte secundare, poate fi urmată în orice sezon și este potrivită oricărui tip de piele. Mai mult decât atât, datorită designului ergonomic al aplicatorilor, terapeutul poate interveni și pe zone greu accesibile ale corpului.

Cum funcționează aplicatorul Viora V-Form?

Aplicatorul Viora V-Form are tehnologie patentă Multi-CORE™ și sistem de monitorizare integrat pentru o eficiență și o siguranță sporită a tratamentului. Cele 3 niveluri diferite de radiofrecvență (0.8MHz, 1.7MHz și 2.45MHz) plus terapia vacuum, permițând un control mărit al zonei tratate, o precizie a procedurii, creând un efect dermal și hipodermal mai mare și o absorbție ridicată. Undele de radiofrecvență țintesc țesutul adipos, pătrunzând până la ultimul strat al dermului, iar vacuum-ul stimulează în mod natural producția de colagen și elastina pielii. Astfel, nu doar că te vei bucura de o reducere a circumferinței și a celulitei, dar pielea va fi și vizibil mai fermă.

De ce să alegem tratamentul Viora?

De-a lungul timpului și odată cu avansarea tehnologiei, atenția a fost îndreptată către tratamentele non-invazive cu echipamente de ultimă generație, deoarece rezultatele sunt uimitoare printr-un minim de efort și un maxim de confort pentru pacient. Mai mult decât atât, acest tip de proceduri, spre deosebire de cele minim-invazive sau invazive, nu necesită timp recuperare și nu prezintă efecte secundare.

Care sunt zonele de tratament cu Viora?

 • Abdomen
 • Brațe
 • Bărbie dubla
 • Fese
 • Coapse

Care sunt rezultatele după încheierea protocolului?

După încheierea ședințelor de tratament cu aplicatorul V-Form, celulita va fi vizibil redusă, formele corpului vor fi mai definite. Viora V-form este printre cele mai eficiente proceduri pentru reducerea celulitei & rejuvenarea pielii. Mai mult decât atât, datorită tehnologiei integrate cu unde de radiofrecvență și terapiei cu vacuum, pielea este mai fermă și mai tonifiată.

 Cât durează o ședință de tratament?

Procedurile cu Viora V-form sunt foarte rapide. În funcție de zona tratată, timpul mediu al unei ședințe este de 15-60 de minute. Comparativ cu alte echipamente obținem rezultate mult mai bune într-un timp mult mai scurt.

 Cate ședințe sunt necesare?

Sunt recomandate 6-12 ședințe pentru tratamentul de remodelare corporală și reducere celulită.

 Există timp de recuperare?

Nu există timp de recuperare, iți poți relua activitatea zilnică normală imediat după tratament.