menu close menu

BioDermoGenesi

Cel mai avansat tratament non-invaziv pentru regenerarea pielii

Biodermogenesi este cel mai avansat tratament de regenerare al pielii de pe piața de estetică medicală, ce folosește sinergia dintre tehnologii precum electroporația și vacuumul pentru a oferi rezultate excepționale. Biodermogenesi se bazează pe numeroase studii clinice, care demonstrează atât eficiența acestei tehnologii cât și siguranța sa.

Ce este tratamentul Biodermogenesi?

Biodermogenesi este un tratament inovativ pentru regenerarea celulelor pielii, fără efecte secundare sau timp de recuperare, ce vă oferă rapid un aspect mai tânăr și mai tonifiat al zonei tratate. Biodermogenesi este primul tratament care folosește simultan un câmp electromagnetic, electrostimularea și vacuumul pentru a acționa asupra matricei celulare. Împreună, aceste trei tehnologii oferă o serie de avantaje importante:

 

 • Rezultate Imediate. Rezultatele tratamentelor apar la scurt timp după prima ședință, oferindu-vă astfel avantajul de a beneficia imediat de efectele dorite.
 • Fără efecte secundare. Deoarece folosește exclusiv tehnologii care nu lezează țesuturile, tratamentul evită posibilitatea apariției efectelor secundare specifice unor tratamente invazive.
 • Procedură rapidă. Datorită eficienței sinergiei dintre cele trei tehnologii, durata unei ședințe durează undeva între 30 și 60 de minute, lăsându-vă astfel posibilitatea de a reveni la activitatea dumneavoastră obișnuită în cadrul aceleiași zile.

Cum funcționează tratamentul Biodermogenesi?

Tratamentul Biodermogenesi funcționează prin sinergia unică între câmpul electromagnetic, vacuum și electroporație. Electroporația este un proces care presupune folosirea de impulsuri electrice de mică intensitate pentru a permite absorbția ridicată a anumitor substanțe în piele. Această sinergie a tehnologiilor vă ajută să obțineți rezultatele dorite într-un timp foarte scurt. Biodermogenesi ajută la regenerarea pielii și la reorganizarea structurii sale, oferind acesteia un aspect mai tânăr, mai sănătos și mai tonifiat.

Proceduri și specificații de tratament

Cu Biodermogenesi, puteți beneficia de trei protocoale de tratament, ce pot fi aplicate în mod combinat pentru a beneficia de rezultate complete: DermaCare, BodyShaping și Revitalize.

Dermacare este protocolul folosit pentru tratarea tuturor tipurilor de cicatrici, fie ele chirurgicale, post-acneice sau de tip traumatic. Posibilități de tratament cu BDG Dermacare:

 • Reducerea aspectului cicatricelor hipertrofice și cheloide
 • Reducerea fibrozei produsă de cicatrice
 • Creșterea mobilității încheieturilor
 • Reducerea depigmentării

 Bodyshaping este protocolul folosit în tratarea vergeturilor, reușind să le diminueze și să le permită să se bronzeze. În plus, poate fi folosit și pentru liftingul diverselor zone corporale precum zona sânilor, a abdomenului, fesierilor și, totodată, va fi observabilă și reducerea gradului de celulită. Posibilitati de tratament cu BDG BodyShaping:

 • Eliminare vergeturi
 • Hipotonia corpului și a sânilor (creșterea fermității și elasticității)
 • Reducerea aspectului celulitei

 Revitalize este protocolul folosit pentru reducerea ridurilor, reducerea excesului de sebum, reglarea PH-ului, ajutând totodată și la hidratarea pielii. Posibilități de tratament cu BDG Revitalize:

 • Reducerea excesului de sebum
 • Reducere aspectului ridurilor
 • Refacerea nivelului de hidratare optim

 De ce să alegem tratamentele Biodermogenesi?

Tratamentul de regenerare a pielii cu Biodermogenesi este unul cu adevărat revoluționar deoarece livrează simultan o gamă largă de avantaje care inainte se realizau cu mai multe tratamente distincte:

 • Creșterea cantității și calității fibrelor de elastină și de colagen
 • Creșterea gradului de mitoză celulară, ceea ce duce la un grad sporit de regenerare
 • Eficiență ridicată în eliminarea celulitei
 • Eficiență ridicată în reducerea aspectului cicatricelor

Tratamentul Biodermogenesi este o alegere excelentă pentru oricine dorește un tratament de regenerare non-invazivă, cu rezultate rapide. Cu ajutorul acestei tehnologii, vă puteți îmbunătăți rapid aspectul pielii, fără riscuri și fără timp de recuperare, fiind astfel ideal pentru persoane cu un program aglomerat ce doresc să revină la activitățile de zi cu zi în cel mai scurt timp posibil.